Facebook Sayfasını Kalıcı Olarak Silme

facebook sayfa açma

Facebook Sayfasını Kalıcı Olarak Silme

Konuyu anlatmaya geçmeden önce Facebook sayfası nasıl açılır? başlıklı yazımda oluşturmuş olduğum sayfa üzerinden Facebook sayfasını kalıcı olarak silme işlemini gerçekleştireceğim. Sizde adım adım yaptıklarımı yaparsanız Facebook sayfanızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Bilmeniz gereken en önemli nokta Facebook sayfasını silmek için kesinlikle sayfanın yöneticisi siz olmalısınız. Sayfa yöneticisinin siz olduğunu kabul ederek devam ediyorum.

İlk olarak sayfanızı açın, sayfanın sağ üst köşesinde bulunan ayarlar seçeneğine tıklayın.

facebook sayfa açma

Açılan sayfanın genel kısmından sayfayı kaldır seçeneğine tıkladığımızda Web Ağı’yı kalıcı olarak sil ibaresi alt kısımda görünecektir ve bu ifadeye tıklarız.

facebook sayfa açma

Ardından gelen ekrandan sil butonuna ve tamam butonuna tıkladığımızda sayfamız kalıcı olarak silinecektir.

facebook sayfa açma

Önemli bilgilendirme; Facebook’da bir sayfanın tam olarak silinmesi için 2 hafta süre geçmesi gerekmektedir.

Facebook sayfasını kalıcı olarak silme işlemini başlattım ancak silmekten vazgeçtim sayfa silme işlemini iptal edebilir miyim? Diyebilirsiniz. Bu mümkün sayfanızın tam olarak silinmesi için 14 gün geçmesi gerektiğini söylemiştim bu süre içerisinde silmek istediğiniz sayfaya gidip sayfanın üst kısmında bulunan silme işlemini iptal et’e tıklarız. Açılan ekrandan onayla butonuna ardında da tamam butonuna tıkladığımızda Facebook sayfa silme işlemini iptal etmiş oluruz.

Bilgi Ağımıza bir halka daha ekledik, inşAllah faydalı olur. Facebook ile ilgili diğer yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek duası ile…