Facebook Sayfası Nasıl Açılır?

facebok sayfa açma

Facebook Sayfası Nasıl Açılır?

Facebook kullanıcılar işletmeler, markalar, topluluklar veya tanınınmış kişiler hakkında içerikler yayınlamak için Facebook üzerinde sayfalar açabilirler. Aynı zamanda sayfalar ile kullanıcıların etkileşimi de sayfalar üzerinden kolayca yapılabilmektedir. Facebook her geçen gün hızlı bir şekilde yazılımsal olarak kendini geliştirdiğini hepimiz görmekteyiz. Facebook sayfalarının da tamamen kullanıcı odaklı geliştirildiğini söyleyebilirim. Basit bir şekilde oluşturulsa da bir web sitesi gibi neredeyse her alanı yönetilebilir ve analiz edilebilir halde kullanıcılara sunuluyor. Pekala bir Facebook sayfası nasıl açılır?

Facebook sayfası açmak için ilk olarak buraya tıklayın. Açılan sayfadan oluşturacağımız Facebook sayfasını hangi amaç ile açmak istediğimizi karar vermeliyiz.  Facebook iki farklı seçim yapmanıza olanak sağlar. İlk seçim alanını, Facebook sayfanız işletme veya marka odaklı bir sayfa ise seçin. İkinci seçim alanını ise, Facebook sayfanızda bir topluluk veya tanınmış bir kişi hakkında içerikler paylaşacaksanız seçin.

facebok sayfa açma

Facebook sayfa açmak için ikinci adım sayfamıza en uygun adı vermek ve Facebook sayfamızın hangi kategoride olduğunu belirlemektir.  Örnekleyecek olursak web sitem için sayfa oluşturmak istiyorum, sayfa adını web ağı kategorisini ise internet sitesi olarak belirtirsem herhalde en uygun seçimi yapmış olurum. Gerekli alanları doldurduktan sonra devam et butonuna tıklarız.

facebok sayfa açma

Facebook sayfası açma işlemi neredeyse tamam. İki farklı adımda, sayfanıza profil ve kapak fotoğrafı eklemek isteyip istemediğiniz sorulur. Hazırlanmış fotoğraflarınız varsa yükleyebilirsiniz eğer yoksa geç butonuna tıklayarak daha sonra yükleyebilirsiniz. Artık Facebook sayfanız oluşturuldu istediğiniz tüm değişiklikleri sayfa üzerinden yapabilirsiniz.

facebok sayfa açma

facebok sayfa açma

Bir yazımızın daha sonuna geldik Facebook ile alakalı farklı sorularım da var diyorsanız buradan diğer yazılarıma ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan ne varsa yazı altında sorabilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek duası ile …