Excel’de Yardım Alma – Excel Eğitimi

excelde-yardim-alma-excel-egitimi

Excel’de Yardım Alma – Excel Eğitimi

Excel’de kafanıza takılan herhangi bir problem ile alakalı yardım almak isterseniz, şeridin sağ tarafında yuvarlak bir şekil içerisinde “?” simgesi olan Microsoft Excel yardım düğmesi bulunmaktadır. Düğmeye tıkladığınızda yardım kısmı açılacaktır. Yardım kısmından online veya offline olarak faydalanabilirsiniz. Arama kısmına aradığınız ifadeyi yazıp ara butonuna tıkladığınızda aradığınız konu ile alakalı bilgilere erişebilirsiniz.Excel Eğitimi

Not; F1 kısa yolunu kullanarak da yardım kısmına erişebilirsiniz. Arama penceresi açıldığında üst kısımda içindekiler düğmesine tıkladığımızda  yardım için hazırlanan dosyanın bütün içeriğine ulaşabilirsiniz. İçindekiler, arama penceresinde sol tarafta liste halinde gözükür. Yine üst kısımda en solda bulunan ileri, geri, dur, yenile düğmeleri yardım için hazırlanan konular arasında kolay bir şekilde gezinmeyi sağlar.

Excel Eğitimi

Arkadaşlar yedinci Excel eğitimi dersimizin sonuna geldik bu derste Excel’de yardım almayı  öğrendik, derslerimi faydalı buluyorsanız bir yorumla taçlandırabilirsiniz. Eğer bu konuları ben biliyorum ileri konuları görmek istiyorum diyorsanız buradan bütün derslerime erişebilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olursa konu altında mutlaka sorun, bir sonraki derste görüşmek duası ile.