Daha Kaç Tane Eylül Ölmesi Gerekiyor!

eylül

Daha Kaç Tane Eylül Ölmesi Gerekiyor!

Bu yazıyı yazarken nereden başlayacağımı bilemiyorum, gerçekten bir insan bunları yapabilir mi? Diye kendime sorarken, bu caniliği yapana insan bile demek zoruma gidiyor! Son günlerde çocukların kaçırılmasında, cinayetlerinde ve istismarında ciddi bir artış var. Daha kaç tane çocuk cinsel istismara maruz kalmalı ve daha kaç tane eylül ölmesi gerekiyor!leyla

Kaybolan son iki çocuk olayında (bu olaylardan öncede benzer olaylar var tabi) ilki 15 haziran tarihin de Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyü’nde kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, AFAD ekipleri, Kızılay, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde bulunan Jandarma Arama Kurtarma ekibi ve batmandan gönüllü olarak gelen avcı ekibinin tüm aramalarına rağmen halen bulunamadı.

eylül

İkinci çocuk ise Ankara’nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli mahallesi’nde kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’ydı. Yapılan aramalar ve incelemeler sonucunda 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni bir tarlada elektrik direğinin altında gömülü olarak bulundu. Yapılan otopsi sonucu ise insanın kanını donduran cinsten, minik Eylül’ün vücudunda delici ve kesici alet izlerine rastlanmış tabi bununla da yetinmeyen ruh hastası katil o minik çocuğa cinsel istismarda bulunmuş ve çocuk boğularak öldürülmüş, bir ayağında da kırık olduğu kayıtlarda bulunmakta. Bunu yapan her kimse Allah û Teâlâ onu kahrû perişan eylesin. Bu katillere öyle bir ceza verilmeli ki, insanlığa ibret olsun.  8 yaşında ki bir kızın vücuduna kesici alet ile zarar veren üstüne bir ayağını kıran, cinsel istismarda bulunan ve boğarak öldüren bir insana nasıl bir ceza verilmeli? Ceza verilirken lütfen elinizi vicdanınıza koyun, bu çocuk bugün Eylül yarın herhangi birimizin çocuğu olabilir! İnşAllah Leyla Aydemir sağ salim bulunur Türkiye’nin yüreği bir kere daha yanmaz.

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli resmi twitter hesabından, duygularımıza tercüman olan paylaşımlarda bulundu ve bu paylaşımlar ceza konusunda bizi ümitlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin paylaşımları;

”Çocuklar sürekli katlediliyorsa, sürekli istismara uğruyorsa her şey anlamını kaybetmiş, sözün geçerliliği bitmiş demektir. Durup düşünelim, çocuğa gücü yeten, çocuğa vahşet uygulayan, çocuğun ve körpe hayvanların kanını döken barbarların yaşama hakkı var mıdır?

Dedim ya, her cani sürünerek yaşar. Her hain de korkaktır. İdam bile katiller için kurtuluştur! Bu rezillere öyle bir bedel ödetmeliyiz ki, yankısı yedi cetlerinden hissedilmelidir. Çocuk katilleriyle mücadele değil, savaşmak lazımdır. Ve bu savaş kazanılmalıdır, kazanılacaktır.

İdamsa idam, cezaysa en ağır ceza, tecritse tecrit; gereği her neyse alçak barbarlara revadır, layık oldukları akıbet de bellidir. Bundan kaçamayacaklar, korkaklıklarının, hıyanetlerinin her türlü sonuçlarına katlanacaklardır.

Eylül’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Katil ya da katilleri lanetliyorum. Çocuk ve kadına yönelik artan şiddetin önlenmesi konusunda her sorumluluğu üstleneceğiz. Dilerim ki, Leyla da acilen ve sağ salim bulunur, ailesine kavuşur.”

Buradan Türkiye Cumhuriyeti başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, sayın başkanım ne olur çocuk istismarı ve çocuk cinayeti zanlılarına, caydırıcılığı yüksek ve insanlara ibret olacak bir ceza verilsin.

“Bir Zulme Engel Olamıyorsanız Onu Herkese Duyurun!”  Hz. Ali